Mivel dolgozom?

Természetesen minőségi alapanyagokkal készül minden egyes kis golyócska. Hiszen nekem az az érdekem, hogy minél finomabb és szebb legyen. Szerintem egyikünk sem járna jól ha olcsó, gyenge minőségű csokoládét kapna eredményül.:(
Nem titok tehát hogy csak is kizárólag Callebaut csokoládéval dolgozom. És akkor egy kis száraz ismertető:)


A BARRY CALLEBAUT ma a legjobb minőségű kakaó, csokoládé és csokoládéból készült termékek vezető gyártójaként ismert a világon. A céget 155 évvel ezelőtt alapították és azóta világméretűvé fejlődött (17 országban, 26 gyártó helyszínnel). A csoporthoz tartoznak az olyan híres márkák mint a Bensdorp, Cacao Barry, Carma, Van Houten és Luijckx.
Sikereiknek az egyik fő tényezője az a páratlan tapasztalat, amit a kakaóbab eredetétől a csokoládé megalkotásán keresztül a csúcsminőségű csokoládégyártásig megszereztek.
Amennyiben kérdésed van írj bátran:)